Anyoption gyakori kérdések, IQ Option vélemények

A 2008-ban létrehozott AnyOption bróker a piacon az egyik legkorrektebb és legbiztonságosabb cég. Ezt hűen bizonyítja hetente százezrek kereskedése, a hét minden napján, a nap huszonnégy órájában. Igen, ennél a bináris opciós brókernél nincs hétvége, nem áll le az élet péntek éjfélkor, itt valóban bármikor kereskedhetsz. A cég azonban felfüggesztette a magyarországi ügyfelek fogadását, jelenleg nem tudsz számlát nyitni náluk. Szerencsére van egy még jobb lehetőség a bináris opciós kereskedés bonyolítására, ez pedig az IQ Option, ahol most ráadásul kockázatok nélkül kipróbálhatod magad, hiszen az 1000 dollárral feltöltött demo számlát minden regisztráló személy teljesen ingyen megkapja.iq option demo számla nyitása

Anyoption vélemény vs IQ Option vélemény

Anyoption

A ciprusi székhelyű vállalat elnöke Shy Datika, ismert és régóta ebben az iparban tevékenykedik. Magát a céget a anyoption logoOuroboros Derivatives Trading Ltd. kezeli, amit a két legnagyobb ellenőrző felügyelet, a CySEC valamint a brit FCA is folyamatosan monitorozik. Terepszemle – azaz információgyűjtés – alkalmával negatív tapasztalat után kutattam, és néhol olvastam fennakadásról, félreértésekről, de összességébe véve pozitív benyomást keltett. Ez manapság igencsak nagy szó, azt figyelembe véve pedig nagy szám is, hogy a felhasználók száma meghaladja az egymilliót. Ezek alapján egy rendkívül megbízható és hiteles brókercégnek ítélem.

IQ Option

E brókercég hátteréről nem írnék, ahelyett álljon itt néhány adat, ami arra is magyarázatot ad, hogy miq option véleményiért nem szükséges bemutatni a felügyeleti szerveket és a tulajdonosokat.

 • 2018-ban világszerte 26 millió (!) felhasználója van,
 • egyedi fejlesztésű kereskedési platform, amit tetszés szerint testreszabhatsz
 • 1000 dollárral felöltött teljesen ingyenes IQ Option demo számla
 • pozíciók nyitása már 1$-tól
 • minimum befizetés 10$

Ehhez jönnek még az IQ Option vélemények, melyek kizárólag pozitív töltetűek, gyakorlatilag NINCS NEGATÍV VÉLEMÉNY AZ IQ OPTION TEVÉKENYSÉGÉVEL KAPCSOLATBAN.

Anyoption tapasztalatok vs IQ Option tapasztalatok

 • Az Anyoption bróker használatához elengedhetetlen az angol nyelv ismerete. Ez azért fontos, mert a felület is angolul van, így minden funkció ezen a nyelven érhető el.
 • Ez igaz az IQ Optionre is, kiegészítve azzal, hogy további 11 nyelven is elérhető, így a világ minden tájáról várnak és jönnek is kereskedni ide (spanyol, indonéz, német, francia, svéd, kínai, portugál, olasz, koreai, orosz és török).
 • Ami a kereskedést illeti, egy saját fejlesztésű interfésszel találkozhatunk, ami jelentősen eltér mások által alkalmazott kezelőfelülettől. A letisztult, egyszerűen kezelhető felület megismerése semmilyen problémába nem ütközik, minden kiválóan van kategorizálva. Amennyiben kérdésünk lenne, a non-stop ügyfélszolgálat áll rendelkezésünkre.
 • Az IQ Option tapasztalatok alapján ebben felülmúlja az Anyoptiont, ugyanis a saját fejlesztésű felületet teljes mértékben személyre szabhatod a vonalak színeitől elkezdve a figyelmeztető dobozocskák méretén át a háttérszínig mindent. Ez nagyon jól jöhet, ha egy stresszesebb kereskedési időszakban tudod mit hol keresni, hiszen te tetted oda, ahova szerinted a legjobb helyen van.
 • Ha éppen nem vagy számítógép közelében, akkor sem kell lemondanunk az online kereskedésről, hiszen mobiltelefonra is letölthető az Anyoption alkalmazás Android és IOS rendszerű okostelefonokra.
 • Az IQ Option alkalmazásait is le tudod tölteni a Google Play és az App Store áruházból, természetesen ingyenesen. Itt is meg kell említeni az IQ előnyét a testreszabhatóság tekintetében ugyanis egy ilyen kicsi képernyőn, mint a telefon, igazán fontos, hogy  melyik gomb hol van.

Iq-Option tapasztalatok

Anyoption kereskedés

Az AnyOption összesen hat különböző trade típust használ, amelyből a felhasználó a számára leginkább szimpatikus bináris opciós kereskedést választhatja ki. A 6 eltérő kereskedési szisztémát részletesen bemutatja és elemzi a BinárisMentor bináris opciós portál, ahol átkattintás után akár számlát is nyithat az érdeklődő. A következőkbenanyoption blog csak felsoroljuk az elérhető kereskedési technikákat:

 • Binary Options
 • Bubbles
 • Option+
 • Dynamics
 • One Touch
 • Long Term

 Fontos megjegyezni, hogy 2017-től nem fogad kereskedőket az AnyOption, ezért inkább azt ajánljuk, válaszd az IQ Option teszt alapján a legjobbnak ítélt brókert.

Be- és kifizetés

A befizetési és kifizetési lehetőségek tárháza rendkívül gazdag

Ami a konkrétumokat illeti: a minimális befizetés 250 euró, a minimum tét pedig 25 €.

Az IQ Optionnél ez jóval kedvezőbb, hiszen a minimum befizetés csak 10 dollár, a minimum tét pedig mindössze 1$.

Befizetési lehetőségek: Banki átutalás, hitelkártya, MasterCard, Visa, Santander, Skrill, Ukash, La Caixa, Bank, Poli, Moneta, CashU, ESP, Sofort, iDeal, Giropay, Teleingreso, DineroMail
Kifizetési lehetőségek: Banki átutalás, hitelkártya, MasterCard, Visa, Santander, Skrill, Ukash, La Caixa, Bank, Poli, Moneta, CashU, ESP, Sofort, iDeal, Giropay, Teleingreso, DineroMail

Ami igencsak szembetűnő, hogy az átlagos hozamot 80% körül becsülik, tehát nem aprózzák el, valóban biztosak a dolgukban. Ami még ennél is brutálisabb, hogy az IQ Option ehhez képest nem kevesebb, mint 92%-os hozamot jósol.

iq option 92% hozam

Összegzés

Az alábbiakban összegyűjtöttem az Anyoption brókercég nyújtotta szolgáltatásokat:

 1. Non-stop kereskedés a hét minden napján
 2. Hat differens, speciális trade profil
 3. Számtalan hozzáférhető alkalmazás
 4. Egyéni tervezésű interfész
 5. Új tagoknak díjmentes számlanyitás!

felkialtojel

Mielőtt számlát nyitnál, vedd figyelembe, hogy jelenleg az Anyoption nem fogad ügyfeleket a bináris opciós brókereket szabályozó CySec szigorításai miatt. Helyette válaszd az IQ Option-t, ahol kiváló lehetőségeket nyújtanak a sikeres kereskedéshez.

 

iq option demo számla nyitása

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.